Ik ♥ bloemen

Ik kreeg vandaag een fantastisch mooie bos bloemen van mijn ouders. Althans Sander had ze in opdracht van hen gekocht. Hadden ze achter mijn rug om geregeld. In dit geval mag dat! Allemaal verschillende bloemen in verschillende kleuren. Hoe bonter, hoe beter en dat weet mijn schatje.

Pap, mam, dank! Hij staat te pronken op het dressoir en we genieten ervan!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s