Over deze blog

Ik ben van 1979 en woon samen met mijn vriend Sander en onze zoon Pieter in Twente. We hebben een hondje genaamd Sonja (een fox terrierorist). Onze gezamenlijke hobby is het buitenleven en alles wat daarbij hoort. Daarnaast houdt ik erg van fotograferen.

Op deze blog deel ik mijn foto’s en ervaringen die ik veelal opdoe op het erf van mijn schoonouders die in Tiendeveen (Drenthe) wonen. Zij hebben een stuk grond rond hun huis met wat geitjes, kipjes, een paardje en een grote moestuin. Ook hebben ze een minicamping/vakantie appartementje en op een ander gedeelte heeft Sander een “hobby” kwekerij. De drie zaterdagen voor kerst verkopen we kerstbomen vanaf het erf.

Dit blogje gebruik ik als een soort positief dagboekje. Ken je de uitspraak: “Alles wat aandacht krijgt, groeit “? (Aristoteles) Zo werkt deze blog voor mij. En als het dan ook nog jouw aandacht krijgt, wordt het helemáál meer! Ik wordt ontzettend blij van jullie reacties, dus gewoon wat achterlaten!

nostalgie in opa's kastje

Waarom zietroen? Een aantal jaren geleden heb ik een  dolfijn affirmatiekaartje gekregen waarop stond; ” Als het leven je citroenen geeft, maak er dan limonade van”. Deze tekst is me altijd bij gebleven. En waarom ZIEtroen? Gewoon omdat ik dat leuk vind.

10 reacties op Over deze blog

 1. Anki zegt:

  Hoi Petra, dank voor je reacties op mijn blog. Ben nu lekker rond aan het neuzen op het jouwe! 😉 De regenton is trouwens een aanrader, hij bevalt heel goed. Inderdaad goed voor de waterbesparing. Liefs!

 2. marianne zegt:

  Hoi Petra,

  Je blog lijkt wel een goed boek. Ik blijf lezen….
  Ben trouwens onder de indruk van je creativiteit, heel verrassend en leuke ideeën heb je!
  Dat vaasje met die roos vind ik erg mooi.
  Krijg bezoek dus lees morgen verder….

  Groetjes Marianne

 3. zietroen zegt:

  @ Anki; Thanx ik denk dat ie er gaat komen..
  @ Marianne; nou nou nou ik ga bijna naast mijn schoenen lopen. Ik las pas op de blog van Esterenzo (zie leuke blogs en sites rechts) dat ze haar blogs had laten bundelen tot een echt boek. Lijkt me fantastisch, misschien over een jaartje?…

 4. Hoi Petra,
  Ik lees nu voor het eerst je blog en vind ‘m super!
  De foto’s zijn geweldig! Je hebt er een nieuwe “follower” bij.
  Groetjes!

  Jolijn

 5. Renate zegt:

  Hey Peet,

  Kreeg via Jolijn deze site door. We hebben hem samen ff bekeken tijdens de lunch.
  Super mooi kun je schrijven, foto’s maken….. Zal je ook blijven volgens, lijkt me super. Succes met je blog!

  Liefs, Renate
  PS. Groetjes aan Sander.

  • zietroen zegt:

   He Renate, wat leuk! Dat is onverwachts. Thanx voor je complimenten. Heel leuk en verslavend om te doen, zo’n blog onderhouden. Slurpt tijd, maar doe het heel graag. Leuk als je nog eens langskomt en grappig idee dat je samen met Jolijn hebt zitten kijken. 🙂 Pe

 6. Linda zegt:

  Hee Petra,

  Super leuke blog!!
  Als je het leuk vind om mijn fröbels te volgen… funnybirdie.blogspot.com
  Ik zal je blog blijven volgen.

  Groetjes,
  Linda

 7. Sonia zegt:

  Hoi Petra, Zag vandaag dat je een link naar mijn winkeltje/blog hebt staan. Heel erg leuk! Bedankt en ik blijf je volgen! gr. Sonia

 8. Bianca Koster-den Hollander zegt:

  Hey Peet,

  Ik kreeg het adres van je blog van je moeder door een vind het erg leuk zo te volgen wat je bezig houd.

  Geniet van al het moois!

  kis Bianca

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s