De verjaardag van mijn andere nichie

  
    

Aafra vierde afgelopen weekend haar derde verjaardag. Een echt feestje met vriendjes, familie, buurtjes, slingers en taart. Ze was beduust van alle aandacht en had een hele klus aan het uitpakken van alle cadeautjes.

Buurmeisje Tessa (links onder met ’t roze truitje) vond het maar lastig om het cadeautje, wat ze voor Aafra had mee genomen, te overhandigen. Verdrietig dook Tessa in de schoot van haar vader, toen Aafra de haarspeltjes met roze glitters uitpakte. Blijkbaar kon Aafra zich dat wel voorstellen en deed 1 in d’r eigen haar en 1 in het haar van Tessa. Schetig toch!?

Het mooiste cadeau bleek lipgloss. Dit hield ze de hele middag, tijdens alle bezigheden stevig vast. Heerlijk hè, dat die kinders gewoon doen wat in ze op komt; Huilen als je een mooi cadeau eigenlijk niet weg wilt geven en je allermooiste cadeau gewoon de hele middag vasthouden. Misschien geen sociaal aangepast- wenselijk gedrag, maar o zo echt en niets aan gelogen.

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes, vrienden en familie. Bookmark de permalink .

3 reacties op De verjaardag van mijn andere nichie

 1. XXMiek zegt:

  Ja, dat is heel mooi. Eerlijk.

 2. A'mieke zegt:

  Heb horen zeggen dat haar mamma influisterde om een haarknipje weg te geven. Goed van Aafra dat ze zo lief was en zo goed luisterde 😉
  Leuk om een glimp van je foto’s te zien, van die dag, Peet. Ben benieuwd naar de rest, maar haast je niet. kWas zooo blij dat je er bij was in al die drukte. kBen nog steeds aan het bijkomen, hi hi. XX

 3. XXMiek zegt:

  @Annemieke: Erg hè, zo’n kinderverjaardag? Gelukkig is het t helemaal waard maar mijn hemel, drukdrukdruk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s