Sander is populair

   

Ik dacht altijd dat kleine kinderen een beetje bang voor Sander zouden zijn; zo’n zware stem en van die donkere ogen. Maar ik had het mis…. Als mijn neef en nichtjes mij zien of aan de telefoon hebben, is het eerste wat ze vragen: “Waar is Sander?” Hij is zeer populair en wordt graag gebruikt als schoot, knuffel of klauter-toestel. En laat hij dat nou helemaal niet erg vinden…

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Sander is populair

  1. Leuk! Ook weer prachtige foto’s…

  2. A'mieke zegt:

    Maffe keesjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s