Een weekendje niets doen

Deze week staat het boekje “De kunst van het niets doen” open bij de tekst: “Het is vaak heerlijk rusten in het gras dat je ergens over hebt laten groeien” van Cees Buddingh. Van ’t weekend hebben we dit in de praktijk gebracht. En jij, wat heb jij van ’t weekend gedaan?

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in huis en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Een weekendje niets doen

 1. XXMiek zegt:

  Oh wat goed, wat een fijne spreuk. Ik heb ook nog boeken van jou liggen… Hmm. Daar moeten we maar eens iets aan doen:) Wat wij deden?
  Gisteren pakten we de kast uit. Dat viel tegen, ik dacht dta ik al had opgeruimd maar er blijkt altijd nog veel meer rotzooi in te zitten. Het voelt goed, zó’n uitgebreide opruimactie & de daaropvolgende metamorfose… We waren behoorlijk druk dus, en ondertussen vermaakten de kindjes zich geweldig door ons te helpen en af en toe een filmpje te kijken… Of ze speelden gewoon hartstikke lief! Het was fijn.
  Morgen hoop ik op een mooi zonnetje zodat ik een fijn fotologje kan maken:)

 2. zietroen zegt:

  @ Ester: lekker man
  @ Miek: Fijn! Ik heb net je blog bekeken, maar nog geen foto’s… Morgen weer een dag 🙂 Wat hebben jullie toch een lieve kinders.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s