naar-buiten-staar-hoekje

          Toen ik klein was, deed ik het al: m’n kamer herinrichten met de bestaande meubeltjes en dan weer heel blij zijn met de (gevoelsmatig) geheel nieuwe kamer”. Dit weekend inspireerde de lege plek die de kerstboom had achtergelaten, tot een nieuw zithoekje. Ideaal plekje om te bellen, te lezen en naar buiten te staren.

Ook kreeg het verlovingscadeau (van mijn opa Herman aan mijn oma Truus ±1938) een ereplaatsje in onze woonkamer. Tijdens het afstoffen van de lijst, stuitte ik op een stickertje met “Annemieke” erop 🙂

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in huis en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op naar-buiten-staar-hoekje

 1. dynaamieke zegt:

  Mooi plekkie, die stoel. Nu kan ik zien wat je bedoelde, toen je me van daaruit belde 🙂
  En leuk dat jullie deze erfenis van Opa en Oma een mooi plekje hebben gegeven. Prima dat je “mijn stickertje” even laat zitten. Koes koes, A’mieke

 2. miek zegt:

  heel fijn! enneh, mijn! 🙂

 3. zietroen zegt:

  @Dynamieke: Dat is inderdaad vanaf nu af aan m’n bel-plekkie. ps Het schilderij mag gerust binnenkort bij jou logeren hoor.
  @ Miek: Zo ben ik niet, dat weet je toch?!

 4. XXMiek zegt:

  Ik bedoel… Annemieke=ikke=MIJN! 😉 Jij bent niet zo, dat weet ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s