Logeren in de Schuilstal

   Bianca en ik logeerden een nachtje in de Schuilstal (een klein vakantie appartementje op het erf van Sanders ouders in Tiendeveen). Dit was natuurlijk beregezellig. Lui als we waren, schoven we voor het diner aan bij Mieny 😉 heerlijk! In “ons huisie” dronken we kopjes thee en kletsten we lekker bij. Het vroor behoorlijk en de kruiken die van de buren leenden, kwamen goed van pas. Leuk detail was dat één van de kruiken ooit een gaatje had die was dicht gesoldeerd. Je weet wel, uit de tijd dat men de sokken nog stopten en de mandarijn nog een traktatie was.

Bianca en ik kennen elkaar sinds de eerste klas van de middelbare school en zijn elkaar sindsdien (ondanks verhuizingen enzo) niet uit het oog  hart verloren. 

Ps: bovenstaande foto van de Schuilstal is in juni genomen

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen, vrienden en familie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Logeren in de Schuilstal

  1. wat een mooie foto van jullie! en dat zonlicht van die eerste foto, dat is ook wel weer fijn hè.

  2. zietroen zegt:

    @ Annie en Miek: Gezellig he! Ja die zon doet wonderen. Wat een fijn weertje hè, de afgelopen dagen?! Ik geniet er enorm van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s