Tiendeveen

Ik knotte de 4 wilgen en maakte er een krans van. De rest van de takken gaan we gebruiken om bessen tegen op te laten groeien. (Laat ik nog wel eens zien als we ’t zo ver hebben.)  Sander bracht 2 spiraalconiferen weg, die hij heeft verkocht.Martijn zorgde voor voldoende brandhout. Ruim voldoende 😉Mieny maakte cassoulet. We aten met z’n vieren de hele schaal leeg. En nu lijkt het net of Hendrikus niets deed, maar dat is natuurlijk vrijwel onmogelijk. Hij maakte een gipsplaten plafond in het nieuwe toilet op de camping. We waren dus allemaal lekker bezig. Nu vreselijk lui op de bank met een kopje thee en worteltjestaart.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s