choco muffin en varkensoor

  Vandaag was het internationale vrouwendag en de verjaardag van onze hond Sonja. Mensen vragen regelmatig of ze nog een pup is (waarschijnlijk omdat ze zich zo hysterisch gedraagt) maar haar witte wenkbrauwen verklappen haar echte leeftijd, namelijk 9. De slingers van mijn verjaardag hangen er nog, dus dat is handig. Sonja kreeg een extra  stukje worst en aan haar riem knoopte ik een mooi strikje. Een beetje overdreven? Ja een beetje overdreven 🙂 Ik bakte gisteravond choco muffins voor de teambuilding die we vandaag hadden met uhhh… ons team. Gelukkig nog 2 over, voor vanavond bij de koffie. En voor Sonja een gerookte varkensoor. Ja, ieder zo z’n voorkeur.

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op choco muffin en varkensoor

  1. Gefeliciteerd met Sonja! leuk blog trouwens…mooie foto’s ook

    • zietroen zegt:

      Ha nurse Martens, leuk een nieuw gezicht hier! Dank je voor je lovende woorden. Ik zal binnenkort jouw blog ook even verkennen. (zal ff duren ivm gebrek aan internet hier)
      Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s