Mannen en machines

Vrijdagavond reden we een rondje IJsselmeer om een 2e hands frees op te halen in Haringhuizen. (Sander kocht deze via marktplaats.) Het was een flinke rit. We vertrokken om 16.00 uur uit Hengelo en waren om 21.30 uur in Tiendeveen. Gelukkig hadden we zelfgemaakte broodjes hamburger, limonade en een grote zak drop bij ons. Sander is er helemaal mee in z’n nopjes, met de frees. Hij freesde er wat op los, dit weekend 🙂

    

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Mannen en machines

  1. Mijn hemel…wat een autorit zeg!! pfff…maar het resultaat mag er zijn dus 🙂 Sander kan erop los freezen….wat is dat eigenlijk? *schaam*

    • zietroen zegt:

      Haha. Laat dat *schaam* maar achterwege hoor. Ik weet ook pas wat frezen is sinds Sander dat ding op het oog heeft. Ik zal het even uitleggen op m’n eigen onbenullige vrouwenmanier: het is een soort mixer die de bovenste 30 cm van de grond los slaat en mixed. Scheelt dus een heleboel spitten (tijd en spierballen) Dat ritje rond het IJsselmeer kon dus wel uit 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s