het.hoe.hard.groeien.de.planten.onderzoek

    

Het leek vandaag even of we een seizoen hadden overgeslagen. Ik zag fietsers in korte broek en T-shirt en zag mensen met blote bast bakken op hun balkon. De tuin is droog maar ondanks dat schiet alles uit de grond. Ik deed een klein onderzoekje en maakte 2 keer een foto van dezelfde planten met een tussentijd van 9 dagen. De linkerrij foto’s maakte ik op 12 maart, de rechterrij op 21 maart. Gigantisch toch?!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in de tuin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op het.hoe.hard.groeien.de.planten.onderzoek

  1. esterenzo zegt:

    Zaterdag geplant, maar bij ons komt de rucola en broccoli ook al boven de grond. En ook bij ons groeit de vrouwenmantel en de lelies als kool. Nog even en we moeten weer grasmaaien (nationale hobby nr 1 hier, met als goede tweede, sneeuwschruiven/blazen).

    • zietroen zegt:

      Gaaf man! haha; “de lelies groeien als kool” 🙂 Hier zijn we ook erg dol op grasmaaien. Das mijn taak. Morgen mag ik weer! Sneeuwschuiven is meer Sanders hobby, maar daar zal nog even op moeten wachten 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s