Oude brommers herleven

          Afgelopen paasweekend bekeken we oude dia’s in Tiendeveen. Hoewel Hendrikus er weinig fiducie in had, bleek de lamp van de diaprojector het toch nog te doen. Naast vakantiekiekjes en verjaardagsplaatjes stuitten we ook op een foto met Sander op z’n oude brommer. Bingo! Hier was hij een jaar naar op zoek (en was in de veronderstelling dat het een foto was ipv een dia). Dus bij deze het bewijs dat Sander zo’n 20 jaar geleden ook al op dit brommertie rond reed! In het najaar van 2009 haalde hij zijn Honda SS50 verroest onder een afdakje weg en knapte hem (met behulp van kenners) helemaal op. (blok gereviseerd, opnieuw verchroomd, nieuwe wielen, tank en frame opnieuw gespoten, nieuwe buddyseat) Het leuke is dat hij al doende steeds wat bij leert en zich langzaam begint af te vragen of een carrière als brommermonteur voor hem zou zijn weg gelegd. 🙂 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Sanders brommer (Honda SS50) en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Oude brommers herleven

  1. Caroline zegt:

    Ja! Nu moet ik wel reageren natuurlijk. Zo heb ik Sander 20 jaar geleden leren kennen. Wat leuk om weer te zien. En ik heb het KaarsenMeiske gevonden op je blog. En ze staat er nog steeds. Met dank aan De Vriend. Dikke kus

  2. zietroen zegt:

    HEEEEE Caro, wat leuk! Ja you and him go way back. Fijn te horen dat het KaarsenMeiske nog leeft. Dank aan De Vriend. Fijn weekend saampjes!

  3. haha geweldig! Wat leuk dat er foto’s/dia’s bestaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s