Men masseren de knop

De eerste pioenrozen van dit jaar (bij de bloemist) kon ik niet laten staan. Ik kocht een bos voor mijn collega en nam er 1 extra mee voor mezelf. Ik kreeg het advies dat als de knoppen niet uit dreigde te komen, de knop zachtjes te masseren. Zoals je ziet kwam  zij volop open en showde een week lang haar uitbundige pracht. (Dit heeft vast te maken met mijn verfijnde massagetechniek, want dit deed ik natuurlijk zoiezo om er maar zeker van te zijn dat ze open zou komen 😉 )

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Men masseren de knop

  1. Ans zegt:

    Hoi Petra,

    Ja, ja bij ons kwamen ze zonder masseren uit en wij hebben er met z’n allen van genoten, tot het blad eraf viel. Het was dus echt genieten van jullie mooie bos, bedankt nog.

    groetjes vanuit Beckum

  2. zietroen zegt:

    Leuk dat jullie er ook zo van genoten hebben! groetjes terug uit Hengelo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s