fanmail

Morgenavond gaan we naar z’n show in het Rabotheater. Echt iets waar we ons op verheugen. De cd’s van Daniel Lohues vindt je vaak in onze cd speler; onderweg in de auto naar Tiendeveen of Zuid Frankrijk, maar ook op de zondagmorgen in huis. De teksten zijn zo lekker zonder poeha, gewoon zoals het is. Steeds refererend aan het platteland en altijd optimistisch van aard. Tja en natuurlijk in plat Drents dialect. Je moet ervan houden en dat doen we dus. Bovendien heeft het “m’n Drents” aardig doen verbeteren, waardoor ik Sanders familie beter kan verstaan (;  Ik stuurde Daniel deze week een kaartje, fanmail zo gezegd. Ik ben benieuwd of hij aankomt, maar daar zal ik waarschijnlijk nooit achter komen. En dat geeft eigenlijk helemaal niks…

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op fanmail

  1. Haha komt vast goed! Veel plezier morgenavond.

  2. esterenzo zegt:

    Nou ben ik toch wel benieuwd wat je geschreven hebt! Ik vind de Ganzenkoning helemaal te gek!

  3. xxmiek zegt:

    super! geniet ervan. enneh… ik heb je vorige week gemaild. heb je ’t wel gezien? of klopt t mailadres niet..? XX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s