Hemelvaart

Op hemelvaartsdag vertrokken we om 09.00 uur met de brommer richting Delden. Daar kochten we broodjes bij de bakker en reden door naar Deurningen, voor een ontbijt op de camping bij  m’n ouders. Twente is echt prachtig! We reden door Twickel, langs de velden, bossen en mooie boerderijtjes. Onderweg kwamen we hordes dauwtrappende jongeren op de fiets tegen. Blijkt heel normaal hier, in ’t oosten des lands. We keken onze ogen uit. Eenmaal uitgebrommerd, luierden we in onze tuin. Sonja (onze hond) kreeg het voor elkaar om tussen 2 kussentjes een slaapje te doen. Wat heerlijk toch, zo’n extra vrije dag!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja, in huis. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s