Rabarber rol

RABARBERTIJD! Maar ik wilde eens wat anders maken dan de standaard rabarbermoes. Op internet vond ik dit klik Ik maakte dus een rabarber-rol met hazelnoten, sinaasappel en spijs. Heerlijk hoor. Wil je ‘m ook eens maken? Voeg dan gerust wat meer rabarber toe en/of wat minder suiker dan vermeld staat in het recept. Door de spijs wordt hij al snel te zoet. Van het “restant” maakte ik limonade door wat water toe te voegen.  In de yoghurt was het ook een succes. Eet smakelijk!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten, moestuin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Rabarber rol

  1. Mamma Aaf zegt:

    Leuk hoor!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s