M’n nichies

 Voorafgaand aan het bezoek van de Utrechtse Fabriek logeerde ik bij m’n zus en haar gezin. We vermaakten ons kostelijk. Haar man verzorgde een bbq (met heerlijke kip gemarineerd in yoghurt, een gewoonte uit z’n geboorteland Soedan) en we stopten de zaadjes van Wampus in de grond met de meiden. Het naar bed brengen was ook een hele toer. Toen we dachten dat de jongste eindelijk zou slapen, betrapte we haar al jumpend op d’r bed, met Dora pet op en kralenkettingen om de nek. Zo jong als ze is, blijkt ze “I follow” van Triggerfinger woord voor woord mee te kunnen zingen. De oudste kan al fietsen zonder zijwieltjes. Het gaat hard daar in Nieuwegein.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

4 reacties op M’n nichies

  1. dynaamieke zegt:

    Zo trots als een hele trotse pauw 🙂
    Fijn dat je er was, Peet. Altijd welkom!

  2. zietroen zegt:

    Leuk Miek, ik kom vast nog een keertje logeren. Ik moet ook nodig eens naar Mitch en Kim. Ik zag op een foto dat Kim weer veranderd is in haar gezicht. Wat gaat dat toch snel.

  3. Leuke meiden! Volgens mij boordevol energie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s