Alweer over Sander

 Samen met 2 collega’s deed Sander afgelopen zaterdag mee met de (kwart) triatlon in Rijssen. Ik zeg; BRAVO! Sander fietste, een collega zwom en de andere collega liep hard. Tussendoor werd het stokje (een enkelbandje met chip) overgedragen. Ik als a-sportievo keek m’n ogen uit. Hele hordes mensen in sportkleren, super fanatiek en reuze serieus. We zagen verschillende mensen die helemaal stuk gingen, rood aangelopen gezichten en zichtbaar pijn leidend. Zoals je op de foto’s kunt zien, bleef Sander gelukkig lachen. (check z’n stekels op de onderste foto) Meer foto’s zien? Klik dan hier. En als je mee doen niet belangrijker vindt dan winnen Klik dan hier voor de uitslagen.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s