Terug uit Noorwegen (deel 3)

In de stad Bergen (bij Bryggen) bezochten we een paar prachtige design winkels. Ik voelde me als een kind in de snoepwinkel en wist soms niet waar ik moest kijken, zoveel prachtigs was er te zien. Strakke vormgeving, mooi kleurgebruik en grafische patronen. Die noordelingen hebben het helemaal in ’t snotje, als je het mij vraagt. Ik kan er dan zo in op gaan dat ik er bijna misselijk van wordt. En niks gekocht hè! Althans… bijna niks. Op de terugweg hebben we namelijk een tussenstop gemaakt in Denemarken bij onze vriendin Lone (een buurvrouw die bij haar Deense familie was in Viborg). Zij nam ons mee naar een aantal prachtige winkels in de stad Silkeborg zoals T.I.N.G en Decorate en Sinnerup. Bij de laatste winkel kochten we wat theedoeken (zie onderste foto). Buiten het feit dat al die design hartstikke veel geld kost, heb ik ook meestal genoeg aan het alleen te zien. Gewoon lekker bewonderen en inspiratie opdoen. Houd je ook van van dat Scandinavische? Klik dan nog even op de onderstaande links.

Adonde   Anna Carin Dahl   Ditte Fischer   Firm Living   Freemover   Hay

Helbak   Muuto   Rie Elise Larsen   Scandinaviansurface   Superliving

Thomas Paul   Finnish designshop

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in mooie hebbe-dingen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Terug uit Noorwegen (deel 3)

  1. ik durf niet zo goed die links aan te klikken. want voor ik het weet ben ik weer een uur verder, heb ik me zitten vergapen an al dat moois. Ik bewaar het dus voor vanavond, als ik niks te doen heb;-) Prachtige fotoos! Ik koop vaak ook niks omdat ik gewoon niet kan kiezen. Alsof al dat moois verlammend werkt of zo…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s