Weten waar je ’t halen moet

                        Deze week haalde ik Feta bij de Turkse winkel (tip van mijn collega Saskia) en een jurkje in de winkel. Sjeetje wat is dat lekker zeg, ik bedoel dan de feta! Veel lekkerder dan gewoon uit de supermarkt. Dit wordt de 3e dag van deze week dat het op het programma staat en het verveelt me nog lang niet. (Sander heeft er geen last van want at deze week in restaurants met klanten).  Verder kocht ik een jurkje van Juffrouw Jansen, gewoon in de winkel (bij Piet Zomers om precies te zijn). Ik had me eerder deze week suf gegoogled en kwam er achter dat ik toch liever gewoon naar de winkel ga. Beetje snuffelen, stofjes voelen en niet te vergeten; “kijken hoe het staat”. Het jurkje is bedoeld voor de bruiloft van Maureen, in december. We zijn dan gast maar ik maak ook de foto’s, dus wilde ik een mooi jurkje maar niet te opvallend. Ps; Wat voor panty zal ik er onder dragen…. panterprintje?

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in jurkjes enzo, lekker eten en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Weten waar je ’t halen moet

  1. maritvdw zegt:

    Jaa leuk panterprint panty! Maakt het hip!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s