Nog 1 week

kerstboom op oude kruiwagen   kerststuk op oude boomstam  kerststukjes, rendier en kaboutertje

kitchkerst

grote boom met ballen

houtkacheltje van Appe

kerstbomen Voor degene die het nog niet wist; de 3 zaterdagen voor kerst verkopen we kerstbomen en kerstbakjes vanaf het erf van Sanders ouders in Tiendeveen. Ondertussen een flink uit de hand gelopen hobby. Volgend weekend is het eerste verkoopweekend, maar de voorbereidingen zijn zoals je ziet in volle gang. Sander spitte 100 bomen uit de grond en heeft er alleen wat stramme spieren aan over gehouden. Sjappooo! Ik richtte een winkeltje in onder het afdakje en maakte alvast wat kerstbakjes. Hendrikus had al een heleboel voorbereid en Martijn heeft een geweldig kacheltje geïnstalleerd, zodat we geen kou hoeven te lijden. Heerlijk warm, heb ik al ondervonden. Mieny maakte bruine bonensoep en een heleboel ander lekkers wat we allemaal tot de laatste lik opaten. (Nee, ze had niet te weinig gemaakt, maar we krijgen gewoon ontzettende trek van de hele dag in de buitenlucht). Nu nog een klein weekje werken en dan weer die kant op. M’n ouders en m’n zus met haar oudste dochter zijn er dan ook en logeren een weekend in de Schuilstal. We hebben d’r zin in!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in echte kerstbomen, Tiendeveen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Nog 1 week

  1. xxmiek zegt:

    geweldig ziet het er uit! Ik hoop dat we zaterdag de tijd vinden om te komen. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s