lipdup van mijn neefje

Ik heb m’n neef Mitchel beloofd zijn lipdup van z’n klas even te showen aan u. Hij is mijn logee dit weekend. We zitten nu lekker samen aan de tafel, van alle multi media voorzien. Hij beoefend zijn hobby voortreffelijk; spelletjes doen en muziek luisteren op z’n telefoon en tegelijk chatten met z’n echte en virtuele vrienden. Hij is te vinden op 0.32 en 2.03 met het rode shirt.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

3 reacties op lipdup van mijn neefje

  1. mitchel meijer zegt:

    thx het oefenen was het iritants

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s