Zuurpruim zoekt aandacht

zietroen in de AllerhandeIk ben een dikke stapel Allerhandes aan het doornemen en knip de aantrekkelijkste recepten zoals deze er uit en stop deze in een schoenendoos. Ik pik vooral de recepten eruit die zijn gebaseerd op groentes uit de moestuin. Want je kent dat wel, sommige periodes zijn er heel veel bonen en later in de tijd eet je het ongans in kool. Zo’n recept hoeft vaak helemaal niet zo moeilijk te zijn, maar helpt je net even op een idee. (Bovenstaand artikel over zietroen vond ik in een Allerhande uit 2010. Ik ben me er niet van bewust, maar wellicht heeft dit me een jaar later op het idee gebracht voor de naam van m’n blog?!)

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s