Bulkende plantjes en brutale geiten

kas in de kas20 april ↑spitskool en bietjes10 maart ↑in de geitenweiEen aantal weken geleden konden we de plantjes wel uit de grond kijken, maar ondertussen staan ze er al dik boven. (vergelijk foto 2 en 3) De tuinbonen zijn zelfs de kas al uit en staan in de volle grond in de moestuin. De lente is echt losgebroken, de vogels kwetteren het uit, musjes vliegen met grote proppen takjes in hun bek en proberen daarmee onder de dakpannen nestjes te bouwen. De merels trekken halve pollen uit de grond en vliegen daarmee weg. Als we binnen zitten hipt er doodleuk een konijn voor het raam langs, die van elk plantje wat af knabbelt en zich niks van ons lijkt aan te trekken. Ik liet de geitjes uit m’n handen eten. Erg lollig hoe brutaal die beestjes zijn als het om eten draait.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in moestuin, Tiendeveen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s