Van geitenhok tot buitenhuis

Het oude geitenhok is tegenwoordig Pieters buitenhuis. Stro eruit, met de hoge drukspuit erdoor en stoeltje en tafeltje erin gezet. En wat is een buitenhuis zonder tuin?! Dusss …. 3 vierkante meter graszoden eraf, zwarte grond met paardenmest erop en zaaien maar. Plantuitjes, zonnebloemzaadjes, spitskoolzaadjes, andijviezaadjes, slazaadjes en ijsbloempjes. Bij de verschillende soorten een lepel met gestanste letters erin. En dan nog even flink water geven door met een klein gietertje 20 keer heen en weer te lopen. Want water en aarde, het blijft leuk. En dat alles onder toeziend oog van M&M’s nieuwe pup “Mika”.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in moestuin, voorjaar. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s