Bijgekletst

Het weekend was gezellig. Bianca en ik hebben weer lekker bij gekletst. Laat naar bed, lang aan de ontbijttafel en daarna even checken hoe snel de geleende auto (waar Bianc mee was) kon accelereren. Nice car… een volvo C30, zou mij ook wel passen. Bovenstaande foto bevestigd dat feilloos, nietwaar?! Doet me echt denken aan dat oude sportmodel 840. Ken je die nog? De auto bracht ons bij de Border in Delden, een oude rozentuin/kweker. Daar slenterden we even door en haalden onderweg naar huis nog een taartje bij de bakker.

Sander verzorgde de kaasfondue (gerapte boerenkaas, melk en een scheutje Kirsch, met daarbij schaaltjes met komkommer, bleekselderij, champignons, broccoli, paprika en rolletjes bacon met Turks brood… mjammie). Wat fijn, wat fijn! 

Op naar het volgende weekend samen ♥

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

7 reacties op Bijgekletst

 1. Bianca bruinsma zegt:

  Lieve Pe, je hebt de goede foto uitgekozen!! Mijn dank is groot!! K vond t echt heel knus, Zo fijn bij jullie altijd! David was blij met de schone kar.. Tot snel! Dikke x

 2. XXMiek zegt:

  wat mooi, die beeldrijm bij de laatste foto’s.
  klinkt als een goed weekend samen! xx

 3. zietroen zegt:

  uh beeldrijm, verklaar u nader…

 4. annelies zegt:

  Weet je wat ontzettend toevallig is…Siem en ik (eigenlijk vooral ik) hebben zondagavond Marktplaats gezocht naar de 480, het is een wens van Simon deze auto te rijden en ik vind ze ook erg leuk. Lastige eraan is dat je wel van autoklussen moet houden en het nodige verstand ervan moet hebben. Dus voorlopig blijft het een leuke droom. Dan maar sparen voor een Porsche 911 ( je moet iets te dromen hebben in je leven toch?)…..

 5. Petra zegt:

  @ Annelies; Dat is inderdaad supertoevallig! Wist niet dat jullie die ook leuk vinden. Mijn vader rijdt zo lang ik me kan heugen Volvo. De 480 heeft hij niet gehad maar valt zeker onder het kopje “nostalgie”. Heel cool dat jullie er een oogje op hebben. De Porsche is natuurlijk ook leuk 😉

 6. maaike zegt:

  Hoi Petra,

  Heb van B jouw zitroenenblog gekregen. Wat leuk zeg en wat een mooie foto’s 🙂
  Ik ben ook van de Mindfullnes. Heb jaren geleden een Vipassana meditatie cursus gevolgd en met een hip woord heet dat tegenwoordig Mindfullnes. Werkt echt!

  Veel plezier met je blog en wie weet tot ziens,

  Maaike

  • zietroen zegt:

   @ Maaike; He wat leuk dat je een berichtje hebt achtergelaten! Mooi om te horen dat je ook plezier hebt van Mindfulness (Vipassa). B vertelde dat je al flink je draai hebt gevonden met Tygo, fijn! Het kaartje staat nog steeds bij ons het dressoir. Geniet van elkaar en inderdaad wie weet tot een volgende keer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s