Tiendeveen

  

Het leuke huisje linksboven is de Schuilstal. een 2 persoons appartementje in Tiendeveen. Ziet er gezellig uit hè?! Van binnen is het heel knus, veel hout en eenvoud.
Afgelopen weekend heb ik wat foto’s gemaakt voor de PR, zoals we dat noemen 😉  De foto’s hieronder spreken voor zich (en wel letterlijk, als je er even over heen scrolled) Heerlijk hoor een paar daagjes vrij. We zijn het onkruid weer te lijf gegaan en hebben hegjes geknipt. Dus een lekker leeg hoofd en een lijf met spierpijn. Hebben jullie ook een fijn hemelvaart-weekend gehad?

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in moestuin, Tiendeveen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tiendeveen

  1. annelies zegt:

    Wat heb je weer mooie foto’s gemaakt! De site van Sander’s ouders ziet er ook erg mooi uit, inderdaad een gezellig knus vakantieplekje erbij, erg leuk. Wij gaan morgen een midweekje naar Friesland, hopelijk laat de zon zich ook nog zien!

  2. miek zegt:

    het was een heerlijk weekend! smaakte naar meer:D ik zit et broeden op een half weekje kamperen bij de Bulte, miss vanaf woensdag, volg wk. Als het weer meewerkt! En we het logistiek kunnen reglen- auto’s en zo, en peter moet uiteraard gewoon werken..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s