Wimpers verven en een bijzonder kopje thee

 

Hierbij dus de vóór en na van de wimperverf – activiteit. Mijn buuv deed het allemaal super voorzichtig en zachtjes, fijn hoor. Ze had ook nog een jasmijnthee-bal bij zich die zich ontvouwde tot een schitterende bloem. (een absolute thrill voor ons theeliefhebbers!) Gekocht bij de Tuinen. (foto 3, “na 5 min” kan je met een dubbelklik groot openen, als je ‘m van dichtbij wilt bekijken) En daaronder een filmpje wat ik vond op you-tube met een soort gelijke reactie als de mijne.

  

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes, mooie hebbe-dingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Wimpers verven en een bijzonder kopje thee

 1. esterenzo zegt:

  Wat leuk! Nog nooit eerder gezien!

 2. ikke71 zegt:

  En…….. Was het lekkere thee? Dan moet ik in Assen maar eens bij de tuinen langs. Het is alleen al heel bijzonder om naar te kijken. Ook als je geen thee lust denk ik.

  Groetjes en tot de 18e
  Irma

 3. miek zegt:

  Waaaah! Wat spectaculair! Ik vind jasmijn thee heerlijk, maar ik heb een prachtig porceleinen theepotje… ik zou er een glazen theepot voor aanschaffen haha!

  En je ogen zijn mooi Petra, subtiel maar heel sprekend. Mooi, je straalt!

 4. zietroen zegt:

  @ Esther: Was voor mij ook nieuw, maar hebben ze vast ook in de USA. Daar hebben ze toch alles?
  @ Irma: Leuk dat je me ook gevonden hebt! Tot de 18e en duimen voor mooi weer!
  @ Miek: Ja ik ben wat dat betreft echt een zeur, ik vind dat een theepot van glas hoort te zijn. Je moet de thee kunnen zien. Val natuurlijk wel regelmatig voor een porseleinen potje, maar die staan voor de sier in een kastje.
  Thanx voor het compliment! Ik ontving net je envelopje met de.broche. Wat een feestje, dank je. Ik ben er heel blij mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s