Lampionnetjes

  

Bij de Albert Hein; 2 papieren lampionnetjes voor €1,50. Ben gek op lampionnetjes! Ik heb ze onder de spotjes gehangen in de keuken, staat gezellig. (ja, ja ik pas op voor brand) De keuken is toch een beetje mijn domein. Pimp deze dan graag zo nu en dan een beetje op. Bloemetje hier, schaaltje daar. Achter de glazen plaat (achter de kookplaat) schuif ik vaak mooie plaatje en lekkere recepten.

Houd jij ook van lampionnetjes? Check dan Luna Bazaar

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in huis, mooie hebbe-dingen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s