Tiendeveen

 

Als je altijd met de handen in de aarde zit of aan het bouwen bent is een manicure geen overbodige luxe, zou je denken. Wegens gebrek aan “zitvlees” gaf ik mijn schoonva voor vaderdag een verkorte nagelverzorging (vijlen en citroenbadje).

Verder hadden we een weekend vol belevenissen, waaronder de fam dag van de Kamps-kant (lees moeder van Sander). Was gezellig! en met toestemming (van bijv. Madelon, Elske, Timme, Bente en wat anderen) plaats ik graag wat foto’s in een (nog te maken) blogje 😉

Verder waren we weer verrast door de wondertjes die in de tuin plaatsvonden; in de kool zaten groene rupsjes (welke voor Hendrikus dus onvindbaar waren) De kinders van Miekuh hebben de rupsjes uitgezet in het bos. We vonden een ander rupsennest in de perenboom en de grauwe vliegenvanger heeft een nestje gemaakt in de krans naast de voordeur. En wie verwacht nou ooievaars in het aangrenzende weiland?

  

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Tiendeveen

  1. XXMiek zegt:

    Ja, die ooievaars zag ik ook toen we weggingen, bijzonder! En mik ze er maar op hoor, ben benieuwd naar de fotoos:)

  2. esterenzo zegt:

    Foto´s van de fam vind ik ook altijd leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s