Een hondenfamilie

       . . . Ach ja, waar zouden we zijn, zonder onze honden? Ze zijn niet altijd even handig, zijn duur, stinken als ze nat zijn…… maar ze zijn zooooo leuk. 

Ester in Amerika (en part of the familie) heeft een leuk stukje over haar hond Joep geschreven. Om dit te lezen KLIK HIER

Hieronder probeert Sonja of Mart’s hoofd in haar bek past. Lukt net niet dus heeft ze er maar vanaf gezien. Gelukkig is z’n kat liever voor hem.

          

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja, vrienden en familie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Een hondenfamilie

 1. esterenzo zegt:

  Ik wilde toch ook nog even onze Joep vermelden in deze hondenfamilie. Een Duitse Staander. Lomp en onbesuisd. Luistert net genoeg, maar zo lief voor de kids. Ze mogen alles met hem doen. En oh ja, als jachthond zijnde kan hij een vliegje tot op een cm naderen, echt!

 2. XXMiek zegt:

  🙂 Helemaal leuk! Ik vind het inderdaad vooral stinkbeesten. En ze zijn zo aanhankelijk. Haha! Sommige honden, die ik wat beter leerde kennen, vond/ vind ik geweldig, maar ik heb er dus niet meteen heel erg wat mee.
  Kortom: meer een kattenmens.

  🙂

 3. zietroen zegt:

  @ Miekuh en Ester, moet behoorlijk grinniken om jullie reacties; stinkbeesten en valse krengen 🙂 Ester: wat dacht je van een leuke foto van Joep?
  Trouwens, onze Sonja is een hond maar gedraagt zich met regelmaat als kat; als een vals kreng 😉 en als jaloerse onberekenbare bitch. Heeft Hendrikus al eens bij de broekspijp gehad. Das minder… Na de zomer komt er een honden gedragstherapeut bij ons langs, kijken of we er nog iets aan kunnen verbeteren.

 4. Annet zegt:

  Hi Petra, wat een verassing om -Bo- op je blog tegen te komen.
  Ik heb wel een beetje hetzelfde als Annemieke. Ik vind ook niet elke hond leuk. Pas als ik hem/haar een beetje heb leren kennen. Maar onze eigen….. ja da’s natuurllijk een scheetje. Hahaha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s