Kruidentuintje in de maak

 Weinig gelaptopped van de week. We waren lekker buiten bezig. Sander metselt een bak waarin we een kuidentuintje “op hoogte” gaan maken van stenen (misbaksels 😉 ) die we over hadden van het terras. Zoals altijd zijn de voorbereidingen het meeste werk en Sander neemt dit natuurlijk erg serieus. Precies uitgemeten houten latjes als frame en loodrechte metseldraaties. Sonja neemt haar graaf-taak ook erg serieus en graaft, ploegt en hapt tot ze uitgeput en knarsetandend neervalt. Graven zit in haar bloed, het ras Fox is ooit gefokt voor het uitgraven van mollen, ratten en ander gespuis. Maar dat ff terzijde…

Het bouwwerk van Sander doet me een beetje denken aan de Freggelgrot, weet je nog? Al googelend op Freggelgrot vond ik de volgende begintune en wat andere magnifieke plaatjes. Lang leve Google!

Afgelopen weekend waren we in Tiendeveen. Daar binnenkort meer over…

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja, in de tuin en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Kruidentuintje in de maak

  1. Leuk straks jullie kruidentuintje, het zal er vast magnifiek uitzien! en de Freggels! Wie is er niet groot mee geworden, heerlijke begintune! Ik heb laatst een zender ontdekt waar ze o.a. Niels Holgerzon, Boes Boes en andere oude kinderseries uitzenden, de Freggels horen er ook bij!

  2. zietroen zegt:

    Oh wat leuk zag. Jullie hebben zeker digitale tv? (WIj dus niet en merken dat er steeds meer zenders verdwijnen). Nu ik de Freggels weer eens opnieuw bekeek viel het me op dat er zo veel verschillende typetjes in zitten. Van die kleine werkertjes, die reuzen in de tuin, die soort afvalberg, die opa met die hond en dan natuurlijk nog de Freggels zelf. Zit echt magnifiek in elkaar…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s