Tiendeveen

  Afgelopen weekend waren we in Tiendeveen. Daar zagen we weer een hoop niet alledaagse dingen zoals de voortandjes van een geit, vonden in het kippenhok een windei en tussen de bramen een rups van een “groot avondrood” met een grote punt op z’n kont en meerdere oogjes aan de voorkant. (dubbelklik op de foto voor de vlinder). Verder hebben we tussen de kerstboompjes geschoffeld, hebben Sander en Martijn een stuk schapen-weiland ingepikt (om de kwekerij “wat” uit te breiden met 1000 m2) en heb ik de spiraalconiferen weer bijgeknipt en bramen weggehaald. Het duurde een paar dagen voordat ik weer doorntjes-vrij was. Maar natuurlijk alles voor het goede doel; de tuin!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Tiendeveen

  1. Bianca bruinsma zegt:

    Hoi Petra,

    Wat een informatief verhaal zo met de foto’s.. Nika en ik hebben met veel interesse het verhaal Vd windeieren gelezen. We zijn nu in Wapse en zijn gevlucht voor een stortbui.. Waren net op tijd weer thuis, oeffff

    Dikke KuS vanuit Drenthe!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s