De ultieme kachel

Iets wat ik al jaren zeker weet, is dat ik een open (of dichte) haard wil. Op een kille avond bij de kachel kruipen is voor mij wel het ultieme “thuis-idee”. Jammer genoeg is dat in ons huis niet zo eenvoudig (we hebben geen gasaansluiting en in alle verdiepingen vloer-verwarming, wat een afvoerkanaal naar het dak moeilijk maakt). Na 1001 keer te hebben gehoord dat het dus onmogelijk is, heb ik al Googelend DE ULTIEME KACHEL gevonden. Namelijk een gaskachel waar je een gasfles achter in doet en geen afvoer nodig hebt. Hoe mooi is dat!?  Klik op de foto voor meer info. Ik weet al waar we hem neer kunnen zetten. Volgens mij wil ik ‘m hebben. Ik vraag me eigenlijk af waarop ik wacht?!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in in huis, mooie hebbe-dingen. Bookmark de permalink .

7 reacties op De ultieme kachel

  1. esterenzo zegt:

    Jee, wat een leuk idee! Kun je hem overal neerzetten! Meeslepen na de slaapkamer voor een romanische avond!!!

  2. esterenzo zegt:

    Buiten in de tuin dan? Heerlijk!

  3. En dan kun je ‘m ook meenemen als je op vakantie gaat! (super romantisch voor je tent…..)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s