“nieuwe” Twingo

            Ik ben overstag gegaan en heb toch weer een nieuwe Twingo gekocht. Een hele blitse parelmoer. Je weet wel…zoals een olie onder de knikkers 😉 Mijn oude (17 jr) rode Twingo was niet door de APK en ik miste hem behoorlijk. Daarom ben ik superblij met m’n nieuwe. Alles gaat automatisch; de ramen, de buitenspiegels stellen, centrale vergrendeling en ga zo maar door. Ik vind het helemaal luxe! En de kers op de taart is dat het dakje open kan. Ik denk dat ik binnenkort eens op een zonnige dag met m’n haren los en het dakkie open ga rijden 🙂 Jammer genoeg heeft de vorige eigenaar erin gerookt. Bah wat een viesterd. Ik heb vandaag en gister al aardig wat nicotine verwijderd maar hij is nog niet helemaal schoon. Binnenkort dus maar weer verder! Verder ziet hij er netjes uit en ben ik helemaal in m’n nopjes. Ik heb hem gekocht bij een garage, een straat verderop en moest cash betalen. Wat heerlijk al die briefjes van 50 in m’n handen! Het kost wat, maar dan hebbie ook wat… Ik heb zelfs nog 150 euro gekregen voor m’n ouwe. En het goede nieuws is dat er weer iemand belangstelling voor heeft en hij dus nog niet naar de sloop moet. apk (haha..pak..toepasselijk typefoutje) van m’n hart.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in mooie hebbe-dingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op “nieuwe” Twingo

 1. Zullen we binnenkort eens samen gaan touren met onze Twingo’s ‘ ut dakkie’ open? Zo lekker…..

 2. esterenzo zegt:

  Ja heerlijk dat dakkie. Was er ook superblij mee. Maar nu heb ik airco. Ook lekker!

 3. A'mieke zegt:

  Blits wagentje, Peet! Met zonnige velgen.

 4. Bianca bruinsma zegt:

  Wauw gefeliciteerd met je nieuwe fancy bak!! Ziet er goed uit!!

  X

 5. zietroen zegt:

  @ Annie: goed plan! Bestel jij vast een zonnetje?
  @ Ester: Ik vraag me af of ik het open dakkie vaak ga gebruiken, maar alleen al het idee hè dat ik hem heb… Ja airco is ook blits
  @ Annemiek: haha ja inderdaad zonnige velgen, ik moest er even over nadenken wat je bedoelde
  @ Bianc: Fancy bak he! Lenen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s