Inspiratie: tekenen met de naaimachine

Soms stuit je op zo’n site waar je voorlopig aan vast zit, waar je smult van de mooie plaatjes en je vol nieuwe inspiratie vandaan komt. Zo bleef ik ook plakken aan de site van Sania Pell. Hieronder twee foto’s van “tekenen met de naaimachine”. Ik geloof dat ik er binnenkort ook weer eens achter kruip… achter de naaimachine. Ons nichie Miekuh doet ook leuke dingen met naaimachine-tekenen, check maar even haar blog en shop.

 Heb je ook zo’n mooie inspiratie site? Laat het me weten!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in inspiratie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Inspiratie: tekenen met de naaimachine

  1. XXMiek zegt:

    Oeh, mooi inderdaad! En dat is nou net wat ik ook zo leuk vind van dat naaien. dat ik dus eigenlijk gewoon ermee zit te tekenen. Héérlijk!! Vandaag alweer één naamslinger gemaakt, en dadelijk een tweede.. I love it. Telkens weer iets nieuws verzinnen, toch net even anders, briljante ingevingen krijgen…;-) Ik zal straks even posten wat ik heb gedaan! 🙂

  2. zietroen zegt:

    Leuk Miek, ik zal zo even je blogje bekijken! Jou kennende is het vast weer prachtig.

  3. esterenzo zegt:

    Inspiratie indeed. Diet heeft ook zo´n mooi genaaid schilderijtje van oma Kerkdijk gekregen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s