‘twinkeltje

        De stand van zaken; 50 kerstbomen en 12 kerstbakjes verkocht (en een aantal kabouters, berkenstammetjes, sterretjes etc). Maar bovenal was het bere gezellig afgelopen weekend. Allemaal lieve familie kwam onverwachts aanwaaien. Ze dronken een kopje koffie/warme choco bij de vuurkorf en gingen natuurlijk niet weg zonder boom. Een oude buurman (voormalig bloemist) maakte nog een aantal kerststukken en leerde ons wat zogezegde kneepjes van het vak. M’n ouders waren ook van de partij, sliepen in de schuilstal en vermaakten zich kostelijk. Zaterdagavond mochten we allemaal bij Mieny aanschuiven en at de mannelijke tak van de familie van de haas. Nog één zaterdag en dan zit het er weer op. Voorlopig nog een weekje binnen bij de kachel 😉

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Tiendeveen. Bookmark de permalink .

5 reacties op ‘twinkeltje

 1. XXMiek zegt:

  Timme heeft nog wel een sip momentje gehad tijdens de logeerpartij, toen hij besefte dat hij het hele boom-halen en optuigen zou missen, in tiendeveen en thuis. ik zal hem nog wat leuks laten uitzoeken of maken dat hij zelf in de boom mag hangen:)
  Supergezellig was’t! Wat kunnen jullie dat toch goed. Zeer warm en gastvrij. Dank, leiverds! 😉

 2. esterenzo zegt:

  Het ziet er zo gezellig uit! Jammer dat we niet even langs kunnen wippen!

 3. Marielle Pothof zegt:

  Ziet er gezellig uit op de foto’s, helaas niet kunnen komen… weekendje Hamburg werken en vandaaag moesten we naar het huis van Marks vader… moet verkocht worden, dus daar bezig geweest om het netjes te maken rondom huis.. druk… jammer… maar euh zijn er nog sterrretjes over?? Zal wel niet he?

 4. Annemiek zegt:

  Hallo, via via ben ik op je blog terecht gekomen. De gehaakte kerststerretjes vind ik helemaal geweldig. Zoiets zou ik zelf ook wel willen leren maken (ik heb nog nooit een haaknaald in m’n handen gehad), zou je me op weg kunnen helpen met wat tips? Wat voor een materiaal heb je nodig? Waar haal ik een patroon vandaan… enneh.. is zo’n kerststerretje voor gevorderden??
  Groetjes Annemiek

 5. Nogmaals bedankt voor de goede service, ik/wij worden er echt helemaal blij van, zo gezellig ziet het er uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s