Giel op m’n werk

Lieve lezers, zoals jullie wel hebben begrepen, had ik de laatste weken weinig tijd voor m’n blog. Ik zit nóg midden in de drukte (vanavond nog een kerstdiner 100 man, morgen ballen signeren FC Twente, daar later meer over) maar wil jullie toch alvast mee laten genieten van onderstaande foto’s. Een van de dingen waar ik druk mee was, was namelijk het bezoek van Giel (en zijn gevolg) voor serious request op m’n werk. Het was een waarlijk feestje en ik stroom over van het kerstgevoel. De uitdaging was dat Giel samen met ouderen een rap moest maken over het goede doel “moeders in oorlogsgebieden“. De rap van 20 zinnen werd door onze burgmeester Frank Kerkhaert beloond met een cheque van 4000 euro. JOEHOE!!! Errug leuk om allemaal mee te maken.

   

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Giel op m’n werk

 1. dynaamieke zegt:

  Ja, leuk Peet! Ik zie je staan, helemaal aan het einde in een rood vestje! Nou, ik hoor nog wel alle details. Dikke pakkerd uit N’gein.

 2. grappig hoor en ben je er toch nog op gekomen haha en zag je mooie kransen ook nog…

  Nou en nu genieten van de kerst dagen en hopen dat je lekker bij mag komen tot 1 jan.

  Groetjes van schut

 3. Linda zegt:

  Super zeg!! Ik zag je ook nog even in beeld, ha ha. Heel erg leuk allemaal, jammer dat ik het heb moeten missen.

  Groetjes, Linda

 4. zietroen zegt:

  @ dynaamieke: Ja het was wel even opletten, maar ik was er ff op. Morgen zie ik je en zal ik je bijpraten.
  @ Martijn. Leuk he Tinus!? Goed gezien van die kransen. Ze zijn inderdaad van de wilgen in Tiendeveen.
  @ Linda: Ja inderdaad jammer dat je er niet bij was. Had je vast ook geweldig gevonden. Maar wie weet volgend jaar weer? als ze in Enschede zijn?
  @ Annet: Ja gaaf he?! Boffen dat ze ons hadden uitgekozen om te bezoeken.
  @ Annie: Leuk dat je het kerstpakketje leuk vond, graag gedaan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s