Zelfgemaakte sjaal bij de gele tas

 Ik kreeg een nieuwe gele tas voor m’n verjaardag van de Drogtjes. Een look alike van zo’n oude schooltas, maar dan een slag kleiner. Ik maakte er zelf een sjaal bij met een gele bies (van boordstof). Een lekkere grote in een ongelijke driehoeksvorm van 150cm bij 100cm. Het “merkje” maakte ik van een werkhandschoen die ik bij de bouw heb gevonden.

Prachtig zijn de soortgelijke tassen van Cambridge Stachel, maar dan moet je iets dieper in de buidel tasten.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in mooie hebbe-dingen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s