Theedoosjes omkeren

          

Sander merkte op dat je het theedoosje van Lipton (smaak Gold tea, heerlijk!) prima om kan draaien. We vonden de binnenkant namelijk zo chique. Ik ben dol op doosjes, waarom precies weet ik ook niet. (Het omgekeerde theedoosje zou je leuk als cadeauverpakking kunnen gebruiken, of snoepjes in mee kunnen nemen.)

De mooie theebloem kreeg ik van mijn buurvrouw. Leuk ideetje toch!?

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in ik freubel en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s