Sonja’s mandje

          

Het is bijna slaapverwekkend om te zien hoe lekker Sonja in haar Happy House hangmandje kan liggen pitten. Aangezien een nieuw kussen best prijzig is ( 40 euro) besloot ik er zelf een te maken. 3 middagen verder (na 5 keer uithalen, een kilo frustratie en 2 klosjes garen) is dit het eindresultaat. Het wint niet de schoonheidsprijs, maar daar lijkt Sonja niet zo mee te zitten. Aangezien ik nu weet hoe het moet, neem ik me voor om  er binnenkort nog eens op nieuw te beginnen. Respect voor de dames in China die me voor gingen. (ps: Ik gebruikte de oude tijken van mijn moeders beppe.)

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in hondje Sonja, ik freubel en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Sonja’s mandje

  1. Haha er stond in mijn email onderwerp, sonja’s man….maar het blijkt een mooi mandje te zijn, prachtig hoe je dat weer gemaakt hebt.

  2. zietroen zegt:

    @ Annie, haha zou best leuk zijn, een vriendje voor Sonja. Ik ben ondertussen al weer begonnen aan een nieuw mandje. Ben namelijk niet zo tevreden over deze..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s