Brommers kiek’n

Sander haalde afgelopen weekend z’n brommer uit de winterstalling. (Een Honda SS50 uit 1977 die hij onlangs nieuw leven in blies). Aangezien de brommer niet wilde lopen, moest hij het zelf maar doen. 4 km naar huis, gedeeltelijk steppend, gedeeltelijk met de brommer in de hand. Toen hij thuis kwam was hij moe, had z’n voorhoofd verbrand en kon z’n sokken bijna uitwringen. (Niet lachen jij!) Gelukkig startte hij weer na de bougie schoon te hebben gemaakt. Momenteel staat hij in de woonkamer. Er moet het één en ander aan gebeuren. Tja hobby’s… een mooie onderbreking van de drukke werkweek.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in Sanders brommer (Honda SS50). Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s