Paaslunch

In het woonzorgcentrum waar ik werk, hadden we gisteren en vandaag een paaslunch. Beide dagen 80 mensen aan tafel. (Bewoners, introducés en vrijwilligers.) Gezellig gedekte tafels met witte tafellakens en vaasjes met tulpen. Kippensoepje vooraf, daarna etagères met verse belegde broodjes, eiersalade, fruitsalade en warme bladerdeeghapjes. Klinkt lekker hè? Het was ook lekker! Ik vond het leuk om voor te bereiden, leuk om aan te sturen en nu is het tijd om weer even lekker bij te tanken… hèhè…

De foto heeft er natuurlijk geen bal mee te maken, maar vond ik wel leuk bij de titel van dit blogje passen 😉

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Paaslunch

 1. Ans zegt:

  Hoi Petra en Sander,

  Ik volg jou blog regelmatig nu ik thuis zit, ik ben steeds benieuwd wat voor leuks je er weer opzet.
  Ga zo door ik vindt het steeds nog leuk om te lezen en foto’s te kijken.

  Ik wens jullie vanuit het zonnige Beckum fijne paasdagen.

  Groetjes Frans en Ans

 2. zietroen zegt:

  Ha Ans, Wat leuk te weten dat je m’n blog leest. Ik mis je wel hoor! Helemaal nu er zo veel gebeurd op Het Woolde. Ik hoorde dat je al op de hoogte bent van het belangrijkste. Ik bel je binnenkort en jullie ook fijne dagen samen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s