Comfort food

Afgelopen week werd de reorganisatie, die al lang geleden werd aangekondigd, een feit. Op m’n werk werd er rigoureus gesnoeid in de bovenste laag. Mensen waar ik al zo’n 10 jaar mee samen werk (en door wordt aangestuurd) krijgen een andere functie binnen de organisatie. Natuurlijk zal het allemaal wel weer op z’n pootjes terecht komen maar momenteel staat alles toch even op z’n kop. Om de pijn wat te verzachten, haalden we Sushi bij Tao en aten chocolade paaseitjes als toetje. Ook even flink brullen op de schouder van m’n (bijna ex) teamleider luchtte enorm op.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Comfort food

  1. Gets, dit hoor je op het moment erg veel (te veel) Echtgenoot heeft ook net weer een reorganisatie overleefd. Maar je weet maar nooit wat de toekomst brengt. Het wordt overal bezuinigen. Maar begrijp ik het goed dat jij nergens bang voor hoeft te zijn?

    Wel fijn dat het contact onderling zo leuk is dat je bij je teamleider op zijn schouder kunt brullen. Al met al is het nooit leuk dit soort dingen.

    • zietroen zegt:

      Ja, mijn baan staat momenteel niet op de tocht, maar het wordt wel een stuk onzekerder nu we nieuwe leidinggevenden krijgen. Het is altijd maar weer afwachten hoe die er tegen aan kijken… Het is inderdaad fijn dat we goed met elkaar kunnen opschieten. Dat maak je ook niet overal mee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s