Fijn weekend

Afgelopen weekend bleven we lekker thuis. We aten kaasfondue door een camembertje te verwarmen in de oven, er verse kruiden in te strooien en vervolgens op te smikkelen met Turks brood, tomaat, radijs en bleekselderij. Erg lekker hoor! Zaterdagmiddag ging ik even langs de Creatieve Fabriek waar een fabrieksverkoop was van Hunkemoller. Allemaal vrouwen graaiend in bakken, 1500 vierkante meters beha’s, broekjes en bikini’s. Ik zag door de bomen het bos niet meer en liep er zomaar een rondje om heen. 1 euro, 2 euro, 4 euro. Zag er wel fantastisch uit, dat grijpgrage scenario in zo’n oud fabriekspand. Ik voelde een kleine drang om mee te doen met de kudde maar gelukkig won m’n verstand het van mijn hebberigheid en liep eruit met helemaal niets. Ik voelde me sterk!

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s