Vandaag in de bonus

           De meeste spaaracties gaan aan me voorbij, maar het winkeltje met de mini’s van de Albert Hein wilde ik graag hebben. Natuurlijk niet voor mezelf maar voor m’n nichies 😉 Ik zette hem alvast in elkaar en m’n buurmeisje Anna (3 jaar) heeft er al lekker mee gespeeld. Ik offerde me graag op als gewillige klant. “Mevrouw, heeft u voor mij een potje pindakaas en een blikje cola? Ik zag dat ze vandaag in de bonus zijn.”

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes. Bookmark de permalink .

3 reacties op Vandaag in de bonus

 1. esterenzo zegt:

  Woonde ik nu nog maar in Nederland…

 2. Annet zegt:

  Super leuk!! Ik hoorde er vandaag over op de radio. Blijkt dat er veel te weinig zijn. En dat het te koop aangeboden wordt via marktplaats voor bizarre prijzen. Haha….

 3. zietroen zegt:

  @ Ha Ester: ja hij is leuk hè?!
  @ Annet: Nee echt waar, wat cool zeg?! (Ik vond 9 euro al niet echt goedkoop.) Ik had al wel zo’n gevoel dat ik er snel bij moest zijn. Gelukkig heb ik er 1. Vandaag weer 2 mini’s erbij gekregen van een buurvrouw. Wordt er erg hebberig van…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s