Sander jarig

Vandaag en gister vierden we Sanders verjaardag. Slingers, taart en gezelligheid! Gisteravond kwamen de Drogtjes en dit weekend logeerden mijn ouders hier. (Ze gaan morgenochtend weer weg.) Sander reed speciaal naar Dedemsvaart om z’n lievelingsgebak te halen; hazelnoot schuimgebak van bakker Dorgelo. Twee uur rijden voor gebak. Wat je van ver haalt is lekker, zullen we maar zeggen 😉

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in vrienden en familie. Bookmark de permalink .

6 reacties op Sander jarig

 1. Marielle Pothof zegt:

  Jij ook gefeliciteerd!!! En zo lekker hazelnoot gebak van Dorgelo…. 2 uur rijden poeh je moet er wat voor over hebben… hadden de drogtjes niet wat mee kunnen nemen op de heenweg…. was makkelijker geweest….

 2. esterenzo zegt:

  Oehhhh, hazelnoot gebak van Dorgelo….

 3. xxmiek zegt:

  hahaha, @ester: daar rijd je helaas niet even een paar uurtjes voor om? prachtige actie van sander! hoop dat het ene mooi jaar wordt voor je sander, ook even hier: van harte! (kaartje ging vrijdagmiddag te laat in de bus ivm collectief middagdutje. oeps! haha)

 4. Ans zegt:

  Hoi Sander en Petra,

  Sander nog van Harte Proficiat met jou 37ste verjaardag, mooi weekend gehad ( natuurlijk met veel cadeautje, anders ben je niet jarig toch!). En Petra leuke foto’s met de muisjes, prachtig, zitten zij er nog?

  Tot de volgende mail, groetjes uit Beckum

 5. zietroen zegt:

  @ Marielle; Thanx! Ja dat zei Mieny ook al; “hadden wij toch mee kunnen nemen?” Tja… 🙂
  @ Ester: Wat grappig dat jullie dat gebak allemaal kennen! Is echt een “ding” binnen jullie familie hè?!
  @ Miek: Het kaartje kwam vandaag. Erg leuk, de slingertjes hangen hoor! Goed idee trouwens een collectief middagdutje.
  @ Ans: Leuke foto’s he? Ik heb ze al een paar dagen niet gezien, maar neem dat ze er nog zitten. Zou toch wat zijn als moedermuis alle jongen weer moest verplaatsen! Ps; Was leuk woensdag. Fijn dat het zo goed gaat!

 6. Dat gebak ziet er heerlijk uit! het moet wel waanzinnig lekker zijn als hij er twee uur voor gaat rijden. Jeetje…ik heb trouwens ook wel eens een uur gereden voor een bak Thais eten. 🙂 Dat zijn echte Bourgondiërs vind ik! Uiteraard nog van harte gefeliciteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s