Uit eten met m’n collega’s

          

          

 Vanavond at ik met mijn collega’s bij Het Seminar in Zenderen. Een voormalig klooster, omgebouwd tot sfeervol restaurant. Het eten was goed en de sfeer was ontspannen. De thee was van ijzerkruid uit hun eigen tuin. Daar moet ik nog eens studie van maken want dat was hartstikke lekker. De avond was extra leuk omdat mijn collega Ans me op kwam halen met hun oude Kever. Klein detail was dat de kachel stuk was, hij bleef namelijk voluit loeien terwijl het buiten onweerachtig warm was. Toch mocht het de pret niet drukken; gewoon alle raampjes open en gaan!

 

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in lekker eten. Bookmark de permalink .

2 reacties op Uit eten met m’n collega’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s