Als hij d’r niet is

          

Sander is deze (tien) dagen op pad met Russische klanten. En als ik dan alleen ben, maak ik me een beetje makkelijk van het eten af. Vooral sla met wat andere lekkere dingen er bij ingemikt. Vlees komt er niet bij kijken. Gewoon vanuit de schaal eten, zittend in de tuin met een boekie.  Van de courgettes maakte ik soep (even blenderen, knoflook, kruiden uit de tuin, scheutje tomaten op sap en een bouillonblokje erin. Even koken natuurlijk en voor het eten wat gerapte kaas erin. Met daarbij een vers pompoenbroodje). M’n overbuurvrouw schoof aan en we lieten het ons lekker smaken.  De groentes kreeg ik uit de moestuin van Miendrikus 😉 Verder mocht ik vrijdag weer naar m’n paardencoach en gingen we zaterdag naar Martijns 35e verjaardag. 🙂

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in moestuin en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Als hij d’r niet is

  1. Sander zegt:

    Mooie foto’s schatje! Dikke kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s