Terug uit Noorwegen (deel 1)

 

 

 We zijn terug van 2,5 week kamperen in Noorwegen. Eerste keer voor ons. Prachtig land, veel ongerepte en ruige natuur. En tot onze grote vreugd zagen we een eland, en wel vanaf onze campingplaats. Onze tent stond halverwege een berg en ver van de bewoonde wereld, een beschut plekje met eigen vuurplaats en uitkijk op een meertje in het dal.

Over zietroen

Een kijkje in het buitenleven & de moestuin, waar alles mooier lijkt en lekkerder smaakt. Leuk dat je mijn blog bezoekt. Snuffel maar even rond en laat een berichtje achter. Dat vind ik leuk!
Dit bericht werd geplaatst in kletspraatjes. Bookmark de permalink .

8 reacties op Terug uit Noorwegen (deel 1)

 1. dynaamieke zegt:

  Wauwie, wat een uitzicht! Maar zie ik daar nu Sander met snor en baard? Vond íe zeker wel mooi passen bij die ongerepte natuur?! Deel 2 volgt zeker nog? Kzie en hoor graag meer! Dikke koes en fijn dat jullie weer terug zijn.

 2. maritvdw zegt:

  Mooi zeg! En wat een heerlijke ruime, lichte tent!

 3. Marielle Pothof zegt:

  oooh zo mooi Noorwegen… Prachtig… als ik aan drie jaar terug denk… geniet ik nog steeds!!! Ik verheug me ook op deel 2!! 🙂

 4. zietroen zegt:

  @ Dynaamieke: De baard was op mijn verzoek, als je ergens je baard kan laten staan dan is het wel in Noorwegen, vind je niet?! Het stond hem goed. (Een echte noorman/ boswachter/ viking) Inmiddels is hij weer glad. Voelt een stuk prettig bij onverwachte kusjes.
  @ Marit: Ha wat leuk iets van je horen. Ik zag de foto’s van jou en Nienke op Annemiekes blog. Heel leuk en wat fijn dat het goed met jullie gaat!
  @ Marielle: Ja wij vonden het ook heel mooi! Trouwens, wij verheugen ons ook op de foto’s van de Kamps dag. Zijn die al bijna zo ver? Of is het wachten nog Jeroen?

 5. Wauw, ik zou er ook graag naartoe gaan! Baard staat hem goed!

 6. zietroen zegt:

  @ Annie; nou wat let je? Genoeg jonge kinders daar gezien hoor. Of wil Siempie niet?
  @ Miek; de mosjes zijn mooi hè?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s